lunes, 16 de febrero de 2009

Qui s'interesse en este blog té ahí dalt altres blogs (també meus) relacionats amb la pilota valenciana

6 comentarios:

Marisabel dimissió ja! dijo...

Enhorabona pel treball que fas. Tens un blog prou aseat, a més, és una orgull vore com un fill d'Antella, estima el nostre esport nacional, La pilota valenciana.

Per cert si escrius en valencià, com fas ultimament molt millor...aixo de"pelota valenciana".

De totes formes, endavant i que sapiga vosté que enllaçarem la nostra pagina per potenciar les vistes a este tipus d'iniciatives de recuperació de l'esport valencià per execelència.

Tomaset dijo...

Hola, gràcies pel comentari. Sempre resulta com a mínim alentador veure que algú et llig de quan en quan.

Gràcies també per enllaçar-me el blog.

Quant al l'assumpte de "pilota valenciana", també ho explique en una entrada del blog, encara que reconec que, al ser tan extens, molta gent deixa de llegir abans d'arribar, o bé se'l llig per damunt.

La cosa és que, quan vaig pensar en crear-lo, no tenia ni pajolera idea de cóm estructurarlo i fent una entrada darrere d'una altra se'm va fer massa llarg.

I dos parauletes per a justificar el castellà: senzillament vaig voler tindre en compte a totes les comarques que parlen castellà, (Foia de Bunyol, Vall de Cofrents, Serrans, Racó d'Ademús, etc) que no son poques i vaig pensar que arribaria a més gent d'eixa manera.

Per damunt de tot primava eixa idea.

Saludets.

WebAntellense.com dijo...

Hola,
t'he enllaçat el blog a la Web Antellense y al Foro Antellense.

-------
http://webantellense.tk/
http://foroantellense.superforos.com/
-------

Rev T dijo...

Buenos días! mi empresa está interesada en patrocinar algún que otro blog de pilota, pero para estudiarlo en más profundidad me gustaría que me pasaras a mi correo luistevarpoveda@yahoo.es una estadística de visitas al blog que puedes hacer con la página de estadísticas de google. Gracias.

Anónimo dijo...

interesant blog! Te recomane www.vadebo.com un nou projecte sobre la pilota valenciana.

Equip de www.vadebo.com

Anónimo dijo...

D'aquests llocs web d'informació! Gràcies gran! Gràcies per una bona estona visitant el seu lloc web. És realment un plaer la comprensió d'un lloc web com aquesta ple d'informació agradable. Gràcies!

Seguidores